
Urządzenia i Akcesoria
Gougères au curry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
40 pièces
Składniki
-
de gruyère coupé en morceaux100 g
-
de beurre coupé en morceaux80 g
-
de sel fin à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
d'eau150 g
-
de curry en poudre2 c. à café
-
de farine de blé120 g
-
œufs3
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
41.9 kcal /
174.7 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
2.9 g
Węglowodany
2.2 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
60.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°30
47 Przepisów
Francja
Francja