Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'amandes émondées
- 150 g de farine de blé
- 120 g de beurre, froid et coupé en morceaux
- 130 g de sucre roux
- 500 g de fraises fraîches, coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1634.8 kJ / 390.5 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 45.5 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 14.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumbcake framboise-chocolat
1h
Crumble aux pêches et au romarin
45 min
Crumble pommes et fruits rouges
50min
Crumble Fraises et amandes
35min
Clafoutis aux framboises
45 min
Crumble aux pommes, spéculoos, raisins secs
55min
Tiramisu aux fraises
4 godz. 30 min
Tiramisu aux framboises
3 Std. 20 Min
Crumble à la pomme et aux cerises
1h
Crumble pommes-figues
45 min
Crumble pommes-framboises
50min
Crumble aux pommes et fruits rouges
45 min