Velouté potimarron, boulgour avec carottes, brochettes poulet-chorizo et compotée pommes-cannelle

Velouté potimarron, boulgour avec carottes, brochettes poulet-chorizo et compotée pommes-cannelle

4.4 156 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • de boulgour
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    1 pincée
  • de pommes épluchées et coupées en quartiers
    500 g
  • de cannelle en poudre
    1 pincée
  • de carottes coupées en tronçons
    400 g
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de blanc de poulet détaillé en dés
    500 g
  • de chorizo coupé en rondelles
    200 g
  • de chair de potimarron détaillé en dés
    600 g
  • de bouillon
    1 cube
  • de moutarde
    30 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 784.2 kcal / 3275.7 kJ
Białko 44.3 g
Tłuszcz 9.7 g
Węglowodany 94.5 g
Błonnik 23.5 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Sód 1536.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...