
Urządzenia i Akcesoria
Tartetelette fine au caviar d'aubergine et camembert
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 pièces
Składniki
-
d'aubergines détaillées en cubes (1-2 cm)600 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
gousse d'ail1
-
de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
d'huile d'olive20 g
-
camembert coupé en tranches fines1
-
de pâte feuilletée maison400 g
-
farine de blé pour le plan de travail
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
163.8 kcal /
685.4 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
11.3 g
Węglowodany
13.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
96.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°25
47 Przepisów
Francja
Francja