Verrines de crème d'asperges

Verrines de crème d'asperges

4.4 42 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • du sel
  • d'asperges
    200 g
  • œufs durs écalés
    2
  • de mascarpone
    200 g
  • de piment d'Espelette
    1 pincée
  • du poivre moulu
  • de menthe fraîche ciselés
    3 brins
  • de graines de pavot
    1 c. à café
  • d'huile d'olive pour la finition
    6 filets

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 169 kcal / 827 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...