Verrines de crème d'asperges

Verrines de crème d'asperges

4.5 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
6 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • du sel
  • 200 g d'asperges
  • 2 œufs durs écalés
  • 200 g de mascarpone
  • 1 pincée de piment d'Espelette
  • du poivre moulu
  • 3 brins de menthe fraîche ciselés
  • 1 c. à café de graines de pavot
  • 6 filets d'huile d'olive pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 5 g
Kalorie 827 kJ / 169 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...