Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron

Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron

4.3 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
8 parts

Składniki

Le pain de poisson
  • de gingembre frais
    10 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'oignon
    40 g
  • d'épices cajun
    2 c. à café
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de poisson blanc coupé en morceaux
    600 g
  • œufs
    3
  • de sel
    1 c. à café
  • de crème liquide 35% m.g.
    120 g
  • de poivre moulu
    4 pincées
  • de poivrons rouges grillés, en conserve égouttés et coupés en lamelles
    150 g
  • de crevettes cuites, décortiquées
    200 g
La sauce froide au poivron
  • de sel
    3 pincées
  • de moutarde
    1 c. à café
  • de fromage blanc 20 % m.g. battu
    300 g
  • de poivron rouge grillé en conserve
    50 g
  • de poivre moulu
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 264.6 kcal / 1105.6 kJ
Białko 22.1 g
Tłuszcz 15.6 g
Węglowodany 8.3 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Sód 914 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...