Clafoutis abricot-romarin

Clafoutis abricot-romarin

4.6 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 parts

Składniki

  • de beurre doux coupé en morceaux, et un peu pour le moule
    60 g
  • d'abricots frais coupés en deux
    500 g
  • œufs
    4
  • de sel
    1 pincée
  • de sucre en poudre
    125 g
  • de farine
    40 g
  • de poudre d'amande
    40 g
  • de lait
    250 g
  • d'amandes effilées
    100 g
  • de romarin frais effeuillées
    3 branches

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 457.7 kcal / 1909.2 kJ
Białko 12.2 g
Tłuszcz 27.8 g
Węglowodany 36.7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Sód 154.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...