Raie aux câpres

Raie aux câpres

4.7 123 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'échalotes
  • 80 g de beurre coupé en morceaux
  • 50 g de câpres en saumure
  • 500 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 900 - 1200 g d'aile de raie coupée en 4 morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 396.8 mg
Białko 27.8 g
Kalorie 1581.8 kJ / 376.3 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Węglowodany 24.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...