Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'échalotes
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de câpres en saumure
- 500 g d'eau
- 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
- 900 - 1200 g d'aile de raie, coupée en 4 morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1581.8 kJ / 376.3 kcal
- Białko
- 27.8 g
- Węglowodany
- 24.5 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.5 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 396.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 Min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Maquereaux au vin blanc
3 Std. 30 Min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2 godz. 30 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
La cuisson des langoustines
40 Min
Salade de raie
1h 45min
Maquereaux à la moutarde
30 Min
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1h 15min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25 Min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min