Raie aux câpres
TM6 TM5

Raie aux câpres

4.6 (96 ocen)

Składniki

  • 50 g d'échalotes
  • 80 g de beurre, coupé en morceaux
  • 50 g de câpres en saumure
  • 500 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre, coupées en morceaux
  • 900 - 1200 g d'aile de raie, coupée en 4 morceaux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1581.8 kJ / 376.3 kcal
Białko
27.8 g
Węglowodany
24.5 g
Tłuszcz
18.5 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Błonnik
3.3 g
Sód
396.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy