Raie aux câpres

Raie aux câpres

4.6 112 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    50 g
  • de beurre coupé en morceaux
    80 g
  • de câpres en saumure
    50 g
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    600 g
  • d'aile de raie coupée en 4 morceaux
    900 - 1200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 376.3 kcal / 1581.8 kJ
Białko 27.8 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 24.5 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 10.5 g
Sód 396.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...