Terrine de saumon aux épinards

Terrine de saumon aux épinards

4.5 187 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • 500 g de filets de saumon frais coupés en gros dés
  • 2 œufs
  • 2 c. à soupe bombées de farine de blé
  • 1 sachet d'agar-agar (2 g)
  • le jus d'un citron jaune
  • 70 g d'huile d'olive et un peu pour le moule
  • 125 g de yaourt nature (1 yaourt)
  • 1 c. à café de sel
  • du poivre moulu
  • 50 g de pousses d'épinards
  • 750 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 27 g
Kalorie 1715 kJ / 410 kcal
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...