Terrine de saumon aux épinards

Terrine de saumon aux épinards

4.6 179 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • de filets de saumon frais coupés en gros dés
    500 g
  • œufs
    2
  • de farine de blé
    2 c. à soupe bombées
  • d'agar-agar (2 g)
    1 sachet
  • le jus d'un citron jaune
  • d'huile d'olive et un peu pour le moule
    70 g
  • de yaourt nature (1 yaourt)
    125 g
  • de sel
    1 c. à café
  • du poivre moulu
  • de pousses d'épinards
    50 g
  • d'eau
    750 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 410 kcal / 1715 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...