Choucroute de la mer au beurre blanc

Choucroute de la mer au beurre blanc

4.8 75 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    300 g
  • de vin blanc
    140 g
  • clous de girofle
    2
  • baies de genièvre
    4
  • de pommes de terre coupées en rondelles
    400 g
  • de choucroute crue
    500 g
  • de filet de lieu jaune sans peau coupé en quatre
    150 g
  • de filet de truite saumonée sans peau coupé en quatre
    150 g
  • de dos de cabillaud coupé en quatre
    150 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de filet de haddock coupé en quatre
    150 g
  • de langoustines de belle taille
    400 g
  • d'échalotes
    60 g
  • de vinaigre de vin blanc
    25 g
  • de beurre demi-sel très froid
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 197.8 kcal / 835.8 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 3.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 1374 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...