Choucroute de la mer au beurre blanc

Choucroute de la mer au beurre blanc

4.8 76 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 140 g de vin blanc
  • 2 clous de girofle
  • 4 baies de genièvre
  • 400 g de pommes de terre coupées en rondelles
  • 500 g de choucroute crue
  • 150 g de filet de lieu jaune sans peau coupé en quatre
  • 150 g de filet de truite saumonée sans peau coupé en quatre
  • 150 g de dos de cabillaud coupé en quatre
  • ½ c. à café de sel
  • 150 g de filet de haddock coupé en quatre
  • 400 g de langoustines de belle taille
  • 60 g d'échalotes
  • 25 g de vinaigre de vin blanc
  • 250 g de beurre demi-sel très froid

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1374 mg
Białko 32 g
Kalorie 835.8 kJ / 197.8 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...