Asperges et sabayon à l'estragon

Asperges et sabayon à l'estragon

2.7 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • d'asperges blanches nettoyés
    800 g
  • de vin blanc
    70 g
  • jaunes d'œufs
    6
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'estragon frais haché
    1 c. à café bombée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 120.2 kcal / 503 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 9.1 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 19.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...