
Urządzenia i Akcesoria
Asperges et sabayon à l'estragon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
d'asperges blanches nettoyés800 g
-
de vin blanc70 g
-
jaunes d'œufs6
-
du sel
-
du poivre moulu
-
d'estragon frais haché1 c. à café bombée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
120.2 kcal /
503 kJ
Białko
7.7 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
9.1 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
19.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°10
64 Przepisy
Francja
Francja