Asperges et sabayon à l'estragon

Asperges et sabayon à l'estragon

2.7 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 800 g d'asperges blanches nettoyés
  • 70 g de vin blanc
  • 6 jaunes d'œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à café bombée d'estragon frais haché

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 19.8 mg
Białko 7.7 g
Kalorie 503 kJ / 120.2 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 9.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...