Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'eau minérale
- 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine T65
- 1 pincée de sucre en poudre
- 90 g d'huile d'olive
- 10 g de sel
- 2 c. à soupe bombées de semoule de blé dur fine
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 270 kJ / 64 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de mie vapeur sans croûte
3u. 10min
Biscuits salés au paprika et sésame
40 Min
Baguette viennoise
2 Std. 30 Min
Pain torsadé au kamut
4 godz. 10 min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Crackers aux graines
35 Min
Crackers multicéréales
3 Std.
Muffins anglais
4 godz. 10 min
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min
Gressins au romarin
1 Std. 40 Min
Fougasse lardons et romarin
3 Std. 15 Min