Risotto d'épeautre et poisson mariné

Risotto d'épeautre et poisson mariné

3.7 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    60 g
  • d'échalotes coupées en deux
    50 g
  • de gingembre frais
    15 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de filets de poisson blanc
    500 g
  • de sel
    6 pincées
  • de poivre fraîchement moulu
    3 pincées
  • le jus d'un citron jaune
  • de petit épeautre
    250 g
  • d'eau
    700 g
  • de courge butternut
    400 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 763.3 kcal / 3117.5 kJ
Białko 39.3 g
Tłuszcz 29.5 g
Węglowodany 84.8 g
Błonnik 15 g
Tłuszcz nasycony 12.3 g
Sód 1144 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...