
Urządzenia i Akcesoria
Risotto d'épeautre et poisson mariné
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de parmesan coupé en morceaux60 g
-
d'échalotes coupées en deux50 g
-
de gingembre frais15 g
-
d'huile d'olive20 g
-
de filets de poisson blanc500 g
-
de sel6 pincées
-
de poivre fraîchement moulu3 pincées
-
le jus d'un citron jaune
-
de petit épeautre250 g
-
d'eau700 g
-
de courge butternut400 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
763.3 kcal /
3117.5 kJ
Białko
39.3 g
Tłuszcz
29.5 g
Węglowodany
84.8 g
Błonnik
15 g
Tłuszcz nasycony
12.3 g
Sód
1144 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja