Gaspacho concombre, roquette et mousse wasabi

Gaspacho concombre, roquette et mousse wasabi

3.5 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • concombres épluchés, égrainés et coupés en tronçons
    2
  • oignons nouveaux coupés en deux
    3
  • de vinaigre de cidre
    2 c. à soupe
  • de pain de mie blanc sans croûte
    50 g
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de roquette
    50 g
  • de sel
    3 pincées
  • de menthe fraîche
    4 brins
  • de persil frais
    2 brins
  • de poivre 5 baies
    2 pincées
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    200 g
  • de pâte de wasabi, prête à l'emploi
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 216 kcal / 894.2 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 19.7 g
Węglowodany 6.7 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Sód 305.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...