Wersje kompatybilne
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce balsamique.
- 60 g de sucre en poudre
- 120 g de vinaigre balsamique
- 800 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 200 g de tomates, coupées en quatre et épépinées
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 160 g de jus d'orange
- 80 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 543.3 kJ / 130.3 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 584.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Gaspacho indien
2 Std.
Soupe froide mangue-coco
10 Min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 Min
Gaspacho poivron-framboise
10 Min
Gaspacho tomate-gambas
2 Std. 30 Min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Soupe froide de poivrons et pain tomates-sardines
1 Std.
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Gaspacho
2 godz. 25 min
Gaspacho de carotte
1 Std. 40 Min