![Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a71906cf-c675-48f1-851a-4dadfedd1966/Derivates/beb72db4-c1d1-4464-bce3-a6b7538d2e6f.jpg)
Wersje kompatybilne
Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce balsamique.
- 60 g de sucre en poudre
- 120 g de vinaigre balsamique
- 800 g de poivrons rouges, épépinés et coupés en morceaux
- 200 g de tomates, coupées en quatre et épépinées
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 40 g d'échalotes, coupées en deux
- 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 160 g de jus d'orange
- 80 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 543.3 kJ / 130.3 kcal
- Białko
- 1.3 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 584.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake aux radis
3h 35min
Pain de poisson à l'avocat sans lactose
2 Std.
Gaspacho melon, abricot et feta
30 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Tartare de daurade à la vanille
1 Std. 10 Min
Soupe froide au curry rouge
10 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 Min
Soupe froide mangue-coco
10 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho de carotte
1h 40min
Tartare de champignons
35 Min