Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique

Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique

4.8 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 portions

Składniki

La sauce balsamique.
  • 60 g de sucre en poudre
  • 120 g de vinaigre balsamique
  • 800 g de poivrons rouges épépinés et coupés en morceaux
  • 200 g de tomates coupées en quatre et épépinées
  • 1 bouquet de coriandre fraîche
  • 40 g d'échalotes coupées en deux
  • 2 gousses d'ail coupées en deux
  • 160 g de jus d'orange
  • 80 g d'huile d'olive
  • 3 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 584.5 mg
Białko 1.3 g
Kalorie 543.3 kJ / 130.3 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...