Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre

Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre

4.2 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais, équeuté
    5 brins
  • de coriandre fraîche
    5 brins
  • de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
    150 g
  • d'échalotes
    60 g
  • de champignons de Paris frais coupés en morceaux
    600 g
  • d'huile
    10 g
  • de fécule de maïs
    10 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • d'eau
    400 g
  • de lait
    200 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de pois chiches en conserve égouttés
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 316.5 kcal / 1328.3 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 27.5 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Sód 1035.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...