Wersje kompatybilne
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g oudbakken broodjes, in stukken
- 30 g sesamzaad
- ½ tl currypoeder
- 1 teentje knoflook
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 20 g verse basilicumbladeren
- 20 g verse peterseliebladeren
- 80 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g extra vergine olijfolie
- 1 ½ tl zout, en iets meer
- 1 tl gemalen zwarte peper, en iets meer
- 300 g rode kool, in stukken
- 150 g appel, geschild, klokhuis verwijderd, in stukken
- 1 volle tl komijnzaad
- 10 g honing
- ½ tl gemalen kaneel
- 30 g volkoren tarwebloem
- 300 g feta kaas
- 1 ei
- 1 el olie
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2333.3 kJ / 557.7 kcal
- Białko
- 17.5 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 40.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.5 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1829.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Pas d’évaluation
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
Pas d’évaluation
Rabarbertaart
55 min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 Min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Romige snijbietsoep
35 Min
Koolsoep
50 Min