Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3008 kJ / 718 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pompoenrisotto met spek
25 min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Brak ocen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min