Spinazierisotto met asperges
TM6 TM5

Spinazierisotto met asperges

4.8 (25 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
  • 50 g ui, gehalveerd
  • 40 g olijfolie
  • 40 g boter
  • 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
  • 60 g witte wijn
  • 720 g water
  • 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
  • 100 g rauwe ham, in reepjes
  • 50 g geschaafde amandelen
  • 1 snuifje zout
  • 90 g gefermenteerde melk
  • 150 g verse jonge spinazie

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
3008 kJ / 718 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
70 g
Tłuszcz
36 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy