Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 50 g ui, gehalveerd
- 40 g olijfolie
- 40 g boter
- 320 g risottorijst (bv. Carnaroli)
- 60 g witte wijn
- 720 g water
- 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 500 g groene asperges, topjes afgesneden, het holle achterste verwijderd, de rest in schijfjes (5 mm)
- 100 g rauwe ham, in reepjes
- 50 g geschaafde amandelen
- 1 snuifje zout
- 90 g gefermenteerde melk
- 150 g verse jonge spinazie
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3008 kJ / 718 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 Min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Vegetarische Wellington
2h 10min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Brak ocen
Asperge-watermeloen salade
40 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Indiase groentencurry
50 Min