Involtini di roast beef con mozzarella e pomodoro

Involtini di roast beef con mozzarella e pomodoro

4.6 9 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 10 g di erbe aromatiche fresche miste (rosmarino, salvia, alloro)
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • 900 - 1000 g di controfiletto di manzo (in un unico pezzo)
  • 600 g di acqua
  • 200 g di mozzarella per pizza, a cubetti (circa 5 mm)
  • 200 g di pomodori senza semi, tagliati a cubetti (circa 5 mm)
  • 4 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • 20 g di foglie di basilico fresche a fette sottili (circa 2 mm)
  • ½ cucchiaino di fiocchi di sale
  • 20 g di erba cipollina fresca + q.b.
  • acqua q.b. sino a raggiungere 150 g
  • 20 g di burro
  • 5 g di amido di mais (maizena)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1067.3 mg
Białko 29.8 g
Kalorie 1756.2 kJ / 419.7 kcal
Tłuszcz 31.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 12.6 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...