Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolla a pezzi
- 100 g di gambo di sedano a pezzi
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 4 chiodi di garofano
- 3 bacche di ginepro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di vino rosso
- 60 g di aceto bianco
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 25 g di amido di mais (maizena)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 966.5 kJ / 231 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 1.2 mg
Alternatywne przepisy
Coniglio in umido
1j 25 menit
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2j 10 menit
Coniglio ai funghi
1h 10 min
Manzo alla cantonese sottovuoto
2 godz. 25 min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4j 30 menit
Coniglio stufato
1h 10 min
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5h 40min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4j 30 menit
Alette di pollo agrodolci Sottovuoto con patate
5h 45 min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 godz.
Ossobuco alla milanese
1h 10 min