Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di patate farinose, pelate e a fette (3 mm)
- 2 foglie di salvia fresca
- 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 29.8 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Cottura del riso a chicco lungo
35 Min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30 min
Contorno di melanzane sottovuoto
40min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1h 10min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30 min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50 min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2h
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min