Medaglioni di vitello sottovuoto

Medaglioni di vitello sottovuoto

4.8 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 1500 - 1600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 8 medaglioni di vitello (80-100 g ciascuno, 3,5 cm di spessore)
  • 1 cucchiaio di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 135 mg
Białko 34 g
Kalorie 1204 kJ / 287 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...