Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes ripe, halved (see tip)670 g
-
green pepper cut in pieces35 g
-
onion quartered25 g
-
cucumber partially peeled, cut in pieces45 g
-
garlic clove1
-
vinegar20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
extra virgin olive oil to taste35 - 65 g
-
ice cubes5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
300.8 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
621.8 kJ /
148.6 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
8.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Asparagus Risotto
45 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Borscht
25 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Salmon Tartare
25 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Salmorejo
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min