Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil150 g
-
eggs hard-boiled4
-
Serrano ham cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
tomatoes, ripe cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
vinegar30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1074.3 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1799.2 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Salmorejo
2 Std. 10 Min
Soy Milk Hot Pot
Keine Bewertungen
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Keine Bewertungen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Natillas
1 Std.
Milanese risotto
25 Min
Salsa Brava
10 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Salmorejo
30 Min