Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil150 g
-
eggs hard-boiled4
-
Serrano ham cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
tomatoes, ripe cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
vinegar30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1074.3 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1799.2 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4 godz. 30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Natillas
1 godz.
Spicy turkey skewers
1 godz.
Pasta with leek and ajvar
30 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Salmorejo
2 godz. 10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min