Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil150 g
-
eggs hard-boiled4
-
Serrano ham cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
tomatoes, ripe cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
vinegar30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
430 kcal /
1799.2 kJ
Białko
13.6 g
Tłuszcz
30.8 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Sód
1074.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Możesz także polubić...
Lentil and chorizo stew
3 godz. 45 min
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1 godz. 25 min
Guinean prawns
25 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min
Natillas
1 godz.
Steak tartare
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Pisco Sour
10 min
Salmorejo
2 godz. 10 min