Urządzenia i Akcesoria
Sabayon (Zabaglione)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
sugar (caster sugar)120 g
-
egg yolks6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Gazpacho
1h 15min
Classic Zabaglione
15min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18h 25min
Gazpacho
1h 15min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Beurre Blanc
20min
Hollandaise sauce
15min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chocolate mousse
3h 20min
Classic Zabaglione
15min