Urządzenia i Akcesoria
Sabayon (Zabaglione)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
sugar (caster sugar)120 g
-
egg yolks6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Roasted Red Pepper Shots
30 Min
Quick cheese soufflés
45 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Risotto with Parmesan cheese
30 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 Std. 45 Min