
Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
red onions quartered9 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
red beets peeled, quartered18 oz
-
beef broth30 oz
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sour cream to garnish
-
chopped parsley to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
149 kcal /
623 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Coleslaw
10 min
Floating Islands
40 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Artichoke Heart Bruschetta
30 min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1 godz.
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Apricot Dessert with Vanilla Yogurt
1 godz. 30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Green Smoothie (TM5 Metric)
10 min
Carrot Ginger Soup
20 min