Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
red onions quartered9 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
red beets peeled, quartered18 oz
-
beef broth30 oz
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sour cream to garnish
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
623 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cream of Asparagus Soup
15 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 min
Pea Soup
30 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Apple Wild Rice
50 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min