Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
red onions quartered9 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
red beets peeled, quartered18 oz
-
beef broth30 oz
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sour cream to garnish
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
623 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Split Pea Soup
1 godz. 25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Chicken Liver Pate
25 min
Caponata
50 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1 godz. 30 min
Cream of Asparagus Soup
15 min