Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil
- 18 oz red beets, peeled, quartered
- 30 oz beef broth
- 2 oz freshly squeezed orange juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- sour cream, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 623 kJ / 149 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Kalamata Tapenade
5 min
Ratatouille
40min
Mushroom Risotto
30min
Spring Pea Green Soup
15min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Asparagus Cream Soup
25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Tomato Basil Soup
40min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min