Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil
- 18 oz red beets, peeled, quartered
- 30 oz beef broth
- 2 oz freshly squeezed orange juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- sour cream, to garnish
- chopped parsley, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 623 kJ / 149 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asparagus Cream Soup
25min
Creamy Mushroom Soup
25min
Split Pea Soup
1h 25min
Apple Cranberry Chutney
1h 5 min
Beet Salad
15 Min
Caponata
50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Creamy Tomato Soup
30min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Ukrainian borscht
35min
Carrot Ginger Soup
20min