Urządzenia i Akcesoria
Borscht
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
red onions quartered9 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
red beets peeled, quartered18 oz
-
beef broth30 oz
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sour cream to garnish
-
chopped parsley to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
623 kJ /
149 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Bean Soup
2 godz. 45 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Potato Pancakes
45 min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 godz. 20 min
Steamed Whole Grain Bread
3 godz. 25 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Whole Wheat Soda Bread
1 godz. 50 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Cream of Asparagus Soup
15 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min