Urządzenia i Akcesoria
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh tarragon leaves only (approx. 2 Tbsp)3 - 4 sprigs
-
shallots halved90 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter diced75 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
risotto rice350 g
-
brandy30 g
-
1 fish stock cube (for 0.5 l), (shellfish stock), boilingseafood broth (shellfish stock), boiling800 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh chives chopped, for garnishing4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.4 g
Kalorie
1911 kJ /
456 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Scallops with pea purée
25 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Fish Stew
45 min
Hot Crab Dip
35 min
Asparagus Risotto
45 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min