Urządzenia i Akcesoria
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh tarragon leaves only (approx. 2 Tbsp)3 - 4 sprigs
-
shallots halved90 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter diced75 g
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
risotto rice350 g
-
brandy30 g
-
1 fish stock cube (for 0.5 l), (shellfish stock), boilingseafood broth (shellfish stock), boiling800 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
lobster tail meat, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh chives chopped, for garnishing4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.4 g
Kalorie
1911 kJ /
456 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Risotto
45 min
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 godz. 35 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min