
Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
plum tomatoes ripe, cut in halves1000 g
-
green peppers50 g
-
onion40 g
-
cucumber partially peeled70 g
-
garlic clove1
-
vinegar30 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil50 - 100 g
-
ice cubes8
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
146 kcal /
616 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Możesz także polubić...
Asparagus cream soup
30 min
Guacamole
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Ratatouille
40 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Boeuf bourguignon
1 godz. 30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Berry mousse
4 godz. 50 min
Creamy courgette soup
25 min