Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 oz plum tomatoes, ripe, halved
- 2 oz green bell peppers
- 1 ½ oz yellow onions
- 2 ½ oz cucumber, partially peeled
- 1 garlic clove
- 1 oz vinegar
- 1 tsp salt
- 2 - 3 ½ oz extra virgin olive oil, to taste
- 8 ice cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 639 kJ / 152.7 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 397.6 mg
Alternatywne przepisy
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Basil Pesto
10min
Gazpacho
1 godz. 15 min
California Stuffed Artichokes
55min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Artichoke and Butterbean Dip
10min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Purple Cauliflower Soup
25min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Asparagus Cream Soup
25min