Craquants aux fruits rouges

Craquants aux fruits rouges

3.9 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 pièces

Składniki

La gelée fruitée
  • de mélange de fruits rouges surgelés
    170 g
    170 g de framboises surgelées
  • de sucre en poudre
    30 g
  • d'agar-agar en poudre (½ sachet)
    1 g
  • d'eau
    50 g
La pâte à craquant
  • de beurre
    80 g
  • de farine de blé
    100 g
  • de blancs d'œufs
    60 g
  • de sucre en poudre
    20 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe rase

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 215 kcal / 897.7 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 11.3 g
Węglowodany 24.2 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Sód 19.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...