Wersje kompatybilne
Couronne de petits pains, camembert et pommes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche (5,5 g env.)
- 250 g de farine de blé semi-complet, et un peu pour le saladier
- ½ c. à café de sel
- 1 camembert dans sa boîte en bois
- ½ pomme, en très fines lamelles
- 1 c. à soupe de miel
- 2 c. à soupe de romarin frais
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 962.3 kJ / 230 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 25.4 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
Alternatywne przepisy
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 Std. 10 Min
Big Kahuna burger
2u. 45min
Mont d'Or et brioche
2u. 45min
Pain hérisson au fromage à partager
3h 30 min
Gratin de gnocchi façon tartiflette
1h
Wrap au chèvre
1u. 25min
Tourte au poulet
2h
Petits tigrés au chocolat
1h
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2h 15min
Gaufres liégeoises
2h
Hot dogs
3h 45min
Gaufres de Liège
1h 30min