Couronne de petits pains, camembert et pommes

Couronne de petits pains, camembert et pommes

4.6 34 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
780 g

Składniki

  • d'eau
    150 g
  • de levure boulangère sèche (5,5 g env.)
    1 sachet
  • de farine de blé semi-complet et un peu pour le saladier
    250 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • camembert dans sa boîte en bois
    1
  • pomme en très fines lamelles
    ½
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de romarin frais
    2 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 230 kcal / 962.3 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 25.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...