Pain d'Halloween à la citrouille

Pain d'Halloween à la citrouille

4.6 112 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 morceaux

Składniki

  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 250 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 600 g d'eau
  • 15 g de sucre en poudre
  • 300 g de citrouille coupée en morceaux
  • 300 g de farine à pain type Manitoba (voir "Conseil(s)")
  • 50 g de lait
  • 50 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 15 g de sel
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 11.4 g
Kalorie 1799 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 2.9 g
Węglowodany 75.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...