Pain d'Halloween à la citrouille

Pain d'Halloween à la citrouille

4.6 102 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 morceaux

Składniki

  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    250 g
  • d'eau
    600 g
  • de sucre en poudre
    15 g
  • de citrouille coupée en morceaux
    300 g
  • de farine à pain type Manitoba (voir "Conseil(s)")
    300 g
  • de lait
    50 g
  • de beurre doux coupé en morceaux
    50 g
  • de sel
    15 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 430 kcal / 1799 kJ
Białko 11.4 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 75.2 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...