Nœuds à l'ail et au persil

Nœuds à l'ail et au persil

4.3 35 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
10 portions

Składniki

  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • d'eau
    230 g
  • de farine de blé
    420 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'huile d'olive et un peu pour le saladier
    10 g
  • gousses d'ail
    4
  • de persil frais, équeuté
    ½ bouquet
  • de beurre froid, coupé en morceaux
    50 g
  • de fleur de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 165 kcal / 690 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...