Ris d'agneau à la zamorana

Ris d'agneau à la zamorana

2.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 2 - 3 gousses d'ail
  • 2 - 3 brins de persil frais équeutés
  • 100 g d'huile d'olive
  • 150 g d'oignons coupés en morceaux
  • 100 g de blancs de poireau coupés en rondelles
  • 600 g de ris d'agneau coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à soupe de paprika
  • 50 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16.21 g
Kalorie 1700 kJ / 407 kcal
Tłuszcz 36.84 g
Błonnik 0.93 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...