Ris d'agneau à la zamorana

Ris d'agneau à la zamorana

2.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2 - 3
  • de persil frais équeutés
    2 - 3 brins
  • d'huile d'olive
    100 g
  • d'oignons coupés en morceaux
    150 g
  • de blancs de poireau coupés en rondelles
    100 g
  • de ris d'agneau coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de paprika
    1 c. à soupe
  • d'eau
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 407 kcal / 1700 kJ
Białko 16.21 g
Tłuszcz 36.84 g
Węglowodany 2.6 g
Błonnik 0.93 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...