Urządzenia i Akcesoria
Sabayon au citron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
4 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre moulu
-
40 g de jus de citron fraîchement pressé
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
12 g
Kalorie
1077 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Velouté avocat et lait de coco
15 Min
Mousse de brebis au pamplemousse
4 Std.
Sorbet poivron rouge
3 Std.
Beurre d'anchois... pour beurrer les sandwichs !
5 Min
Sabayon au vouvray
15 Min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 Min
Glace au parmesan
12 Std.
Soufflé aux agrumes
30 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3 Std. 10 Min
Mousse au chocolat magique
15 Min