Urządzenia i Akcesoria
Sabayon au citron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
4 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre moulu
-
40 g de jus de citron fraîchement pressé
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
12 g
Kalorie
1077 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Crème fouettée
10min
Sabayon sucré
30min
Saumon, cresson et fraîcheur de tomate (Eric Robert)
12h
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20min
Sabayon au cidre
15min
Crème fouettée citron vert-noisette
5min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3h 20min
Asperges sauce mousseline
1h
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Sabayon au vouvray
15min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10min