Urządzenia i Akcesoria
Sabayon au citron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
4 jaunes d'œufs
-
½ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre moulu
-
40 g de jus de citron fraîchement pressé
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Białko
12 g
Kalorie
1077 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crèmes et émulsions
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sabayon au vouvray
15 Min
Sabayon
15 Min
Crémeux chocolat, liqueur de coco et crumble cacao
2 Std. 45 Min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
Crème fouettée
10 Min
Sabayon sucré
30 Min
Poires farcies en papillote
35 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 Std. 45 Min
Fontainebleau à la violette
25 Min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 Std. 30 Min
Soufflé au chocolat et à l'orange
50 Min
Îles flottantes et compotée de pommes
1 Std. 40 Min