Confiture de pommes à la pâte d'amande

Confiture de pommes à la pâte d'amande

4.3 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 bocaux

Składniki

  • 500 g de pommes aigre-douce, épluchées et coupées en quartiers
  • 400 g d'oranges coupées en deux
  • 50 g de jus de citron
  • 50 g de pâte d'amande coupée en morceaux
  • 3 gouttes d'extrait naturel d'amande
  • 500 g de sucre à confiture

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 5 g
Kalorie 3802 kJ / 898 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 10 g
Węglowodany 198 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...