
Urządzenia i Akcesoria
Białkowe batony czekoladowo-orzechowe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
20 sztuk
Składniki
-
płatków owsianych (patrz wskazówka)50 g
-
gorzkiej czekolady o zawartości 85% kakao, pokrojonej na kawałki50 g
-
migdałów, ze skórką50 g
-
daktyli, suszonych, bez pestek50 g
-
twarogu, chudego pokrojonego na kawałki500 g
-
kakao, niesłodzonego, naturalnego60 g
-
białka serwatkowego w proszku, o smaku waniliowym180 g
-
erytrytolu (patrz wskazówka)180 g
-
masła orzechowego podzielonego na kawałki150 g
-
musu jabłkowego100 g
-
jajka2
-
białka4
-
napoju migdałowego100 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
159.2 kcal /
666.1 kJ
Białko
14.7 g
Tłuszcz
7.6 g
Węglowodany
10.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
136.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZDROWE PRZEKĄSKI I DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska