Urządzenia i Akcesoria
Gofry jaglano-bananowe
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
10 sztuk
Składniki
-
4 jajka
-
1 szczypta soli
-
200 g bananów, dojrzałych pokrojonych na kawałki
-
200 g mąki jaglanej Melvit
-
50 g skrobi kukurydzianej50 g skrobi ziemniaczanej
-
55 g oleju rzepakowego plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
-
80 g mleka
-
30 g cukru
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
47.3 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
858.2 kJ /
205.1 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NA DZIEŃ DOBRY MELVIT
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Placki gryczane bez laktozy
35 min
Babeczki brownie z dynią
1 godz. 30 min
Gofry na mące owsianej z bazyliowym twarożkiem
50 min
Pieczony naleśnik jaglany z malinami i jogurt mango
10 godz. 50 min
Gofry owsiane
45 min
Gofry bananowe z kremem czekoladowo-orzechowym
1 godz. 20 min
Gofry dyniowe z rzodkiewkową salsą
1 godz. 10 min
Gofry kukurydziane z salsą z awokado
1 godz.
Pełnoziarniste placki bananowe z migdałami
30 min
Placki jaglane z jabłkami
30 min
Bananowe gofry lub placki
25 min
Gofry marchewkowe pełnoziarniste z serkiem cynamonowym
1 godz. 5 min