
Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
spring onion cut in quarters1 oz
-
uncooked quinoa7 oz
-
cooked chicken meat sliced11 oz
-
canned black beans rinsed and drained3 ½ oz
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained3 ½ oz
-
cherry tomatoes cut in halves3 ½ oz
-
avocado cubed5 oz
-
fresh baby spinach2 oz
-
water16 oz
-
salt1 tbsp
-
plain yogurt5 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
lemon juice, freshly squeezed1 oz
-
chipotle chili powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
fresh Fresno chili thinly sliced, to taste2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
344.3 kcal /
1440.7 kJ
Białko
20.8 g
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
32.3 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
1445.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Loaded Potato Soup
30 min
Beef Stroganoff
40 min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
Brak ocen
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Marry Me Chicken
40 min