Baguette Festive

Baguette Festive

3.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
30 tranches

Składniki

  • 340 g d'eau
  • 85 g de bébés épinards frais
    85 g de mélange de jeunes pousses de salade, (ex. mélange printanier)
  • 15 g de levure fraîche
    1 c. à thé de levure sèche active
  • huile d'olive extra vierge pour huiler
  • 570 g de farine à pain et un peu plus pour fariner
  • 1 ½ c. à thé de sel
  • 100 g d'eau chaude

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 tranche

Sód 118.3 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 293.9 kJ / 70.2 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 13.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...