Baguette Festive

Baguette Festive

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
30 tranches

Składniki

  • d'eau
    340 g
  • de bébés épinards frais
    85 g
    85 g de mélange de jeunes pousses de salade, (ex. mélange printanier)
  • de levure fraîche
    15 g
    1 c. à thé de levure sèche active
  • d'huile d'olive vierge extra pour huiler
  • de farine à pain et un peu plus pour fariner
    570 g
  • de sel
    1 ½ c. à thé
  • d'eau chaude
    100 g

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 70.2 kcal / 293.9 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 0.4 g
Węglowodany 13.9 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 118.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...