Baguette Festive
TM6

Baguette Festive

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 340 g d'eau
  • 85 g de bébés épinards frais
    lub 85 g de mélange de jeunes pousses de salade (ex. mélange printanier)
  • 15 g de levure fraîche
    lub 1 c. à thé de levure sèche active
  • d'huile d'olive vierge extra, pour huiler
  • 570 g de farine à pain, et un peu plus pour fariner
  • 1 ½ c. à thé de sel
  • 100 g d'eau chaude

Wartości odżywcze
na 1 tranche
Kalorie
293.9 kJ / 70.2 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
13.9 g
Tłuszcz
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
0.6 g
Sód
118.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy