Muffins au citron et au pavot sans gluten

Muffins au citron et au pavot sans gluten

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 morceau

Składniki

Farine tout usage sans gluten
  • quinoa blanc
    200 g
  • graines de chia
    100 g
  • fécule de maïs
    200 g
  • arrow-root
    100 g
Cupcakes
  • citrons
    2
  • de sucre
    100 g
  • œufs de gros calibre
    4
  • huile végétale
    140 g
  • yogourt grec
    115 g
  • de graines de pavot
    1 c. à soupe
  • de xanthane
    1 c. à thé
  • de levure instantanée sèche
    1 c. à thé
  • de poudre à pâte
    ½ c. à thé
  • de bicarbonate de soude
    ½ c. à thé
  • de sel
    ⅛ c. à thé
  • de sucre à glacer
    60 g
  • lait entier
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 396.2 kcal / 1657.5 kJ
Białko 9.1 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 50.5 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 135.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...