Torte aux amandes et au chocolat Deuxième bol

Torte aux amandes et au chocolat Deuxième bol

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
16 portions

Składniki

Torte au chocolat
  • d'huile de noix de coco et un peu plus pour huiler (voir Conseil)
    100 g
  • d'amandes crues avec la peau
    255 g
  • de chocolat noir 70% de cacao en petits morceaux (voir Conseil)
    200 g
  • de sucre de coco (voir Conseil)
    60 g
  • de pâte de vanille (voir Conseil)
    1 c. à thé
  • de sel
    1 pincée
  • œufs de gros calibre
    5
Ganache à la noix de coco
  • de chocolat noir 70% de cacao en petits morceaux
    100 g
  • de lait de coco
    100 - 130 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 319.2 kcal / 1335.4 kJ
Białko 7.7 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 16.4 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 12.3 g
Sód 41.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...