Pain Bannock

Pain Bannock

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 portions

Składniki

  • huile végétale pour graisser ou brosser
  • lait entier plus un supplément pour la brosse
    170 g
  • eau
    170 g
  • farine blanche
    450 g
  • de poudre à pâte
    2 c. à soupe
  • de sucre
    1 c. à soupe
  • sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 151.2 kcal / 632.6 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 30.9 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 383.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...