Pain au levain aux olives

Pain au levain aux olives

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 tranches

Składniki

  • d'huile d'olive vierge extra et un supplément pour huiler
    30 g
  • d'eau et 1 c. à thé pour badigeonner
    425 g
  • de levain de blé aux pommes, rafraîchi (voir Conseil)
    140 g
  • de sucre
    15 g
  • de farine à pain et un supplément pour fariner
    310 g
  • d'olives noires dénoyautées
    45 g
  • de sel
    1 c. à thé
  • citron jus uniquement
    ½
  • œuf de gros calibre
    1

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 159.7 kcal / 668.2 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 4.1 g
Węglowodany 25.8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 236 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...