Pain au levain aux olives

Pain au levain aux olives

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
12 tranches

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive vierge extra et un supplément pour huiler
  • 425 g d'eau et 1 c. à thé pour badigeonner
  • 140 g de levain de blé aux pommes, rafraîchi (voir Conseil)
  • 15 g de sucre
  • 310 g de farine à pain et un supplément pour fariner
  • 45 g d'olives noires dénoyautées
  • 1 c. à thé de sel
  • ½ citron jus uniquement
  • 1 œuf de gros calibre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Sód 236 mg
Białko 4.6 g
Kalorie 668.2 kJ / 159.7 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 25.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...