
Urządzenia i Akcesoria
Sauce aux figues
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
d'échalotes30 g
-
d'huile d'olive10 g
-
de figues fraîches coupées en quatre300 g
-
de porto rouge100 g
-
d'eau300 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
92 kcal /
385.8 kJ
Białko
0.8 g
Tłuszcz
2.8 g
Węglowodany
15.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
125.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sauces
11 Przepisów
Francja
Francja