Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'échalotes
- 10 g d'huile d'olive
- 300 g de figues fraîches, coupées en quatre
- 100 g de porto rouge
- 300 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 385.8 kJ / 92 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 125.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40min
Crème de poireaux et pommes de terre au bacon
1 godz. 5 min
Meringues fantômes
12 Std. 25 Min
Haricots verts à la gremolata
25 min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45min
Rôti froid avec courgette et sauce à la menthe
1h
Soupe de chou-fleur, chapelure aux anchois
25 min
Paupiette de la mer au vin blanc
45min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40min
Chaudrée de palourdes (Clam Chowder)
55min
Soupe au chou (caldo verde)
40min