Sauce aux figues

4.5 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 30 g d'échalotes
  • 10 g d'huile d'olive
  • 300 g de figues fraîches coupées en quatre
  • 100 g de porto rouge
  • 300 g d'eau
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 125.5 mg
Białko 0.8 g
Kalorie 385.8 kJ / 92 kcal
Tłuszcz 2.8 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...