Dorer des oignons avec des lanières de porc

Dorer des oignons avec des lanières de porc

3.8 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g

Składniki

  • d'huile végétale
    20 g
    20 g d'huile d'olive
  • d'oignon jaune coupé en deux, puis en tranches (0,5 cm)
    70 g
  • de viande de porc en morceaux, découennée coupée en bandes (1 cm x 3-4 cm) et essuyée avec du papier absorbant (voir "Conseil(s)")
    250 g

Wartości odżywcze na 320 g

Kalorie 622 kcal / 2604 kJ
Białko 51 g
Tłuszcz 45 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Sód 152 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...