Souris d'agneau

Souris d'agneau

3.7 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    25 g
  • de beurre
    15 g
  • souris d'agneau
    4
  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier
    1
  • de cidre brut
    300 g
  • d'eau
    200 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • de pommes de terre détaillées en cubes (2 cm)
    500 g
  • de petits pois frais
    400 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 1044.8 kcal / 4385 kJ
Białko 118.8 g
Tłuszcz 37.5 g
Węglowodany 42.3 g
Błonnik 24.5 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Sód 684 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...