Souris d'agneau

Souris d'agneau

3.7 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 25 g d'huile d'olive
  • 15 g de beurre
  • 4 souris d'agneau
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier
  • 300 g de cidre brut
  • 200 g d'eau
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 500 g de pommes de terre détaillées en cubes (2 cm)
  • 400 g de petits pois frais
  • 50 g de crème liquide 35% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 684 mg
Białko 118.8 g
Kalorie 4385 kJ / 1044.8 kcal
Tłuszcz 37.5 g
Błonnik 24.5 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Węglowodany 42.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...