Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four

Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four

2.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de palourdes fraîches nettoyées
    400 g
  • d'huile d'olive
    70 g
  • d'oignons rouges (dont 50 g en quartiers)
    200 g
  • de poivrons rouges en quartiers (dont 50 g en morceaux (3 cm))
    250 g
  • de pommes de terre épluchées
    500 g
  • de persil frais
    3 brins
  • de vin blanc
    50 g
  • gousses d'ail
    2
  • de tomates en quartiers
    100 g
  • de sel
    1 - 2 c. à café
  • de dorade, vidée et nettoyée
    1200 g
  • de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 762 kcal / 3188.1 kJ
Białko 75.3 g
Tłuszcz 34.2 g
Węglowodany 31.3 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Sód 1700.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...