Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four

Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four

2.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 400 g de palourdes fraîches nettoyées
  • 70 g d'huile d'olive
  • 200 g d'oignons rouges (dont 50 g en quartiers)
  • 250 g de poivrons rouges en quartiers (dont 50 g en morceaux (3 cm))
  • 500 g de pommes de terre épluchées
  • 3 brins de persil frais
  • 50 g de vin blanc
  • 2 gousses d'ail
  • 100 g de tomates en quartiers
  • 1 - 2 c. à café de sel
  • 1200 g de dorade, vidée et nettoyée
  • 500 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1700.5 mg
Białko 75.3 g
Kalorie 3188.1 kJ / 762 kcal
Tłuszcz 34.2 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 31.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...