Poisson vapeur, riz et légumes sauce au curry

Poisson vapeur, riz et légumes sauce au curry

4.4 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de coriandre fraîche équeutés
    5 brins
  • de persil frais, équeutés
    3 brins
  • échalote
    1
  • de filets de truite (2 filets de 20 cm de long)
    800 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • d'eau
    1000 g
  • de gros sel
    1 c. à café
  • de riz
    200 g
  • de carottes coupées en rondelles
    200 g
  • de brocolis
    400 g
  • de pâte de curry doux
    1 c. à soupe
  • de lait de coco
    200 g
  • de gingembre en poudre
    1 c. à café
  • de jus de citron vert
    25 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 465.3 kcal / 1955.8 kJ
Białko 37.3 g
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 43.5 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Sód 886 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...