![Bouchons en habits de fête Bouchons en habits de fête](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f1c1c8d6ff26d824571f1356ef317428/Derivates/bb964ec8f054d171eca7001253f5da09acc01277.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 60 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- 2 c. à soupe d'huile neutre, et un peu pour huiler
- 1 pincée de sel
La farce
- 3 biscottes
- 1 combava (le zeste râpé)
- 250 g d'échine de porc, désossée et coupée en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre 5 baies
Le façonnage et la sauce
- 200 g d'eau
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de safran
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 265.6 kJ / 63.6 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 52.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Granité noix de coco, ananas et rhum
5 Min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2klst 25 min
Baozi au sésame noir
2h 20min
Baos au poulet et curry
4h 40min
Pains au yaourt orientaux
55 min
Tagliatelle de riz à la vanille et aux langoustines
1 godz.
Verrine de saint-jacques au chou chinois
15 Min
Cassoulet toulousain
1 godz. 40 min
Tempura de crevettes et sauce aigre-douce
30 min
Virgin caïpirinha
15 Min
Mojito aux fruits de la Passion
10 min
Sauce chien
10 min